>

Sala de prensa

Terrassa torna a atreure els barcelonis per viure-hi

Categorie: 2021

El preu, pisos més grans, bona comunicació i entorn verd, els atractius per al futur boom del padró.
Terrassa torna a rebre població de Barcelona i el seu entorn. El confinament i la pandèmia disparen l’atractiu de la ciutat.

ÀTIC DE LLOGUER PER 700 EUROS
A Can Boada, Sant Pere i Pere Parres, el retrat de l’activitat immobiliària defineix prou bé què està passat a la ciutat. Ho explica José María Marín, franquiciat de Tecnocasa al carrer Transversal de Terrassa i a la Rambla Fabra i Puig del barri de Sant Andreu, a Barcelona. ‘Estan incrementant les vendes d’habitatges a parelles que vivien de lloguer i pagaven entre 650 i 700 euros al barri. No volen marxar i ara troben pis de compra amb una hipoteca d’entre 400 i 500 euros i amb una entrada del 20% del preu del pis’, explica.

Ells llogaters arriben a Terrassa del barri de Sant Andreu. ‘Busquen un entorn amable i proper, familiar. Són persones que fugen de Barcelona després del confinament i que han deixat lloguers de 800 euros per un pis d’una habitació’. Marín explica que troben a Terrassa ‘qualitat de vida, tranquil·litat i pocs altercats’. Una de les parelles que ha passat per les oficines de Tecnocasa a la recerca d’un lloguer més econòmic fora de Barcelona ‘ara viu a un àtic a Sant Pere per 700 euros al mes’.

Diari de Terrassa.- Terrassa torna a atreure els barcelonins per viure-hi – 1-4-2021